Tarkett

LÅT FANTASIN FLÖDA

Mörkt och klassiskt, ljus och modernt eller livligt och färgstarkt. Vilket slags golvmönster gillar du bäst? Med årets kollektion av närmare 100 olika färger och mönster finns det något för alla smaker.

STARKT, MJUKT OCH TYST

Vinylgolv är gjorda för att underlätta för dig i din vardagsmiljö hemma. Plastgolv kan du lägga i alla typer av rum. Vi använder ett mycket starkt ytskikt som gör golven lättstädade, reptåliga och motståndskraftiga mot t ex klackmärken, livliga barn och hundar.

 

 

Forbo

 

Linoleumgolv

Forbos linoleumgolv är naturliga svanenmärkta designgolv som finns i ett stort urval färger och strukturer. Våra linoleumgolv finns som två meter breda linoleummattor, som limbara plattor och som plattor med klicksystem. Marmoleum Click erbjuder plattor och paneler i 21 färger som du själv lätt kan lägga för att skapa ditt alldeles egna, unika linoleumgolv. Linoleum tillverkas till 97 procent av naturliga material­ som linolja, harts, trämjöl, kalksten och jute. Hade linoleum uppfunnits idag hade det antagligen betraktats som världens modernaste golv.

BerryAlloc

Berry Alloc har ett unikt utbud av laminatgolv

Långa plankor, korta plankor och breda plankor. Golv för kök och badrum såväl som för ditt vardagsrum. Golv för restauranger, hotell och butiker. Hållbara golv med allt från moderna till tidlösa dekorer.

Ett laminatgolv som möter alla förväntningar

BeryAllocs välkända utbud av laminatgolv kombinerar både skönhet och innovation. De finns att få med låssystemen Best Loc eller Best Loc X-Treme och täcks av en livstidsgaranti. Alla våra laminatgolv är enkla att installera.